Πρόεδρος Panatha USA: « ΟΔρακωτός έχει συμπαίκτες και μεγάλη οικονομική επιφάνεια»

Ο πρόεδρος του Panatha USA, Νίκος Μπαρδής, σε συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα «SportDay» αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Μάρκου Δρακωτού για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Έχω μιλήσει με τον κ. Δρακωτό αρκετές φορές, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε πει κάτι για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω όμως από δικούς του ανθρώπους ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα και δεν είναι μόνος του».

Για το πως είναι ως άνθρωπος και για την οικονομική του επιφάνεια: «Έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, είναι φερέγγυος, φιλάνθρωπος κι έχει βοηθήσει αρκετά τον ελληνισμό. Κάποιοι είπαν ότι δεν έχει χρήματα. Είναι πολύ μεγάλο λάθος, έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια ο ίδιος και ο πατέρας του. Θεωρώ πως ο κ. Δρακωτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, έχει δίπλα του κι άλλους που θα ήθελαν να βοηθήσουν. Βέβαια πρέπει να βγει ανοιχτά και να μιλήσει για τα πλάνα του».

Για το αν θεωρεί πως μετά το “όχι” του Αλαφούζου και την προτροπή να μπει ως συμπαίκτης έκλεισε το κεφάλαιο: «Ως συμπαίκτης το ξεκαθάρισε ότι δεν μπαίνει, διότι έχει δικούς του συμπαίκτες. Βέβαια εγώ θεωρώ καλύτερο ο Παναθηναϊκός να έχει ένα αφεντικό».

Για το λόγο που δεν προχώρησε παλαιότερα η ενίσχυση εξ Αμερικής: «Όταν γίνεται μια τέτοια κίνηση πρέπει να υπάρχει σωστό πλάνο, τότε ήρθαν εδώ χωρίς πλάνο, μόνο για το πως θα πάρουμε σουίτες στη Λεωφόρο. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό το είχα πει στον κ. Αλαφούζο. Τότε είχαμε πάει στον αρχιεπίσκοπο, στο προξενείο. Ξέρω ότι είχε όραμα για τον Παναθηναϊκό και πως έχει βάλει λεφτά στην ομάδα, αλλά κάπου έχει αποτύχει. Κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται και χειρότερα, κάτι συμβαίνει».

Για τους δύο συνδέσμους που διατηρεί το «Panatha Usa» σε Πενσυλβάνια και Νέα Υόρκη: «Η Panatha Usa είναι ένα ενιαίο κομμάτι, είμαστε «δεμένοι», έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και θα είμαστε κοντά στην ομάδα, ότι κι αν συμβεί».