Προετοιμασία αρχές Αυγούστου για πρώτη φορά!?

  Το θέμα του κορωνοϊού έχει επηρεάσει όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, με εκείνες να παίρνουν συνεχόμενες παρατάσεις στις διεξαγωγές τους.

  Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι στην καλύτερη περίπτωση τα playoffs θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουνίου, όπως θέλει και η UEFA, στο μοναδικό σενάριο στο οποίο θα τελειώσει κανονικά η σεζόν.

  Σε περίπτωση που και το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου, είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αρχές Αυγούστου!

  Αυτό βέβαια θα συμβεί αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα των «πρασίνων» από την UEFA για να μην ισχύσει η ευρωπαϊκή ποινή για τρίτη σεζόν τιμωρίας της ομάδας λόγω χρεών.

  Αν ο Παναθηναϊκός τελικά παίξει στην Ευρώπη, οι διακοπές των παικτών θα είναι μειωμένες, αφού οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να μπουν από νωρίς στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, λόγω χαμηλής βαθμολογίας μετά από τόσα χρόνια απουσίας.

  Οσον αφορά τα πρωταθλήματα, ανάλογα και με το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, υπάρχει η σκέψη τη νέα περίοδο να μην αρχίσουν πριν τον Σεπτέμβριο. Μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο δίμηνο για όλη την ανθρωπότητα , προέχει φυσικά πρώτα η υγεία και μετά θα φανεί τι θα γίνει και στην Ελλάδα και αν το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Iουνίου.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »