«Προοριζόταν για βασικός ο Μπουζούκης – Δεν έχει οριστεί η συνάντηση μεταξύ Αλεξανδρόπουλου και ΠΑΕ»

Ο Τύπος είχε πολλά θέματα να γράψει που αφορούν τον Παναθηναϊκό, από «ματιές» στον Ιωάννη Πίττα του Απόλλων Λεμεσού, μέχρι και επανασύνδεση του Γιώργου Καραγκούνη με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η Sportime αναφέρει τα εξής για τον Γιάννη Μπουζούκη:

«Για βασικό (λέγονταν πως) ετοίμαζε τον Μπουζούκη ο Μπόλονι, ούτε ως αλλαγή για καθυστέρηση δεν τον χρησιμοποίησε τελικά, προτιμώντας μάλιστα να βάλει στο κέντρο, σε ρόλο αμυντικού χαφ, τον παντελώς άμαθι σε κάτι τέτοιο, Σάντσες. Ξεκάθαρο πλέον το πως είναι τα πράγματα για τον «Μπούζου» με τον Ρουμάνο, προφανώς μόνο ένας από τους δύο μπορεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι.»

Ενώ η Livesport, έγραψε τα εξής για τον ενδιαφέρον στον Πίττα:

Στην Κύπρο υποστηρίζουν ότι ο Πιέρ Ντρεοσί τσεκάρει τον 24χρονο εξτρέμ του Απόλλωνα Λεμεσού, Ιωάννη Πίττα. Ο Πίττας είναι από τους ανερχόμενους Κύπριους ποδοσφαιριστές και φέρεται να έχει προταθεί στον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Η εφημερίδα συντακτών, ανέφερε επανασύνδεση μεταξύ του Γιώργου Καραγκούνη και του Γιάννη Αλαφούζο μετά από καιρό:

Τροφή για… σενάρια έδωσε η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου και η συνομιλία του με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. Οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν διαταραγμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά την Κυριακή φαίνεται πως έσπασε ο πάγος. Μέχρις εκεί. 

Η Sportday, τόνισε πως ακόμη δεν έχει κλείσει ημερομηνία το ραντεβού ανανέωσης συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου:

Ακόμη δεν έχει κανονιστεί η ημερομηνία του ραντεβού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αλεξανδρόπουλο, όμως αυτό είναι κάτι που θα φιξαριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Πρόθεση του κλαμπ είναι να γίνει η συνάντηση με τους εκπροσώπους του παίκτη, είτε εντός αυτής της εβδομάδας, είτε το αργότερο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο προκειμένου να «τρέξουν» τη διαπραγμάτευση και να μείνει όλα όσα χρειάζονται για να παραμείνει ο μικρός για χρόνια στο «τριφύλλι». Και να εξελιχθεί σε έναν απ’τους βασικούς πυλώνες των επόμενων ετών.