Προπόνηση με αρκετές απουσίες στο Κορωπί!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Βέβαια οι «πράσινοι» είχαν αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκό στη σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, παιχνίδι με κατοχή μπάλας και τέλος, παιχνίδι τακτικής ανά ομάδες.

Φυσικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς υπήρχαν τραυματίες και ορισμένοι απόντες λόγω των εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα οι Βιγιαφάνιες, Λουτσιάνο, Μολέδο ακολούθησαν θεραπεία, ενώ οι Τσάβες, Σιλά έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, οι Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Λουντ έλειπαν λόγω των εθνικών τους ομάδων.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...