Πρόσωπο – έκπληξη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η τελευταία ΑΜΚ του «τριφυλλιού», φέρνει νέο ισχυρό παίκτη στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου – Το άκυρο του Καλτσίδη στον Αλαφούζο για την είσοδό του ομογενούς επιχειρηματία στο «τριφύλλι». 

Εκπλήξεις…κρύβει η τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, που θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις στην «πράσινη» ΠΑΕ. Η στήλη…σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει το σχετικό ρεπορτάζ.

Η ΑΜΚ ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ προκηρύχθηκε στην τελευταία Γ.Σ. του συλλόγου και έκλεισε στις 13 Αυγούστου.  Κάτι που σημαίνει πως εντός ενός μηνός από το κλείσιμο, θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα της αύξησης και κυρίως ποιοι συμμετείχαν σε αυτήν.

Κι εδώ ακριβώς βρίσκεται το «ζουμί» του ρεπορτάζ, αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης εν αντιθέσει με όσα περίμεναν οι περισσότεροι, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι αυτός που σήκωσε το βάρος της νέας ΑΜΚ, προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη ρευστότητα και για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τους οικονομικούς ελέγχους της UEFA.

Στην προκειμένη περίπτωση κάποιο άλλο πρόσωπο – έκπληξη έπαιξε… μπάλα στην ΑΜΚ, κάτι που όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε από την στιγμή που επιβεβαιωθεί και επισήμως (εντός Σεπτεμβρίου), αυτομάτως θα τον καθιστά ισχυρό…παίκτη στην ΠΑΕ και θα δύναται να παίξει σημαντικό ρόλο στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μένει αν αποδειχθεί ποια θα είναι και η υποδοχή των υπόλοιπων μετόχων στο συγκεκριμένο πρόσωπο, που σημειωτέων, δεν είναι απαραίτητο να έβαλε το χέρι στην τσέπη με τις «ευλογίες» του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος να θυμίσουμε πως εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συμπαίκτη, είτε επενδυτή για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρεμπιπτόντως, το φετινό καλοκαίρι ο Αλαφούζος επιχείρησε να βάλει στο «τριφύλλι» τον ομογενή επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη, ωστόσο έφαγε άκυρο με τον επονομαζόμενο «βασιλιά του τσιμέντου» να μην…ψήνεται για το μεταγραφικό project της… μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, έτσι όπως του το παρουσίασε ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Πηγή: Marca-sl.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.