Προς αναβολή ο πρώτος τελικός της Α1 γυναικών

Οι γυναικείες ομάδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αναμετρώνται στους τελικούς της Α1, με τον πρώτο αγώνα να παίρνει σειρά το μεσημέρι της Τετάρτης (12/05, 15:00), όμως όπως φαίνεται τα δεδομένα άλλαξαν.

Κι αυτό γιατί η Αστυνομία λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (11/05) ενημέρωσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για αλλαγή στην ημέρα του πρώτου τελικού.

Αιτία είναι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την Super League αλλά κα η φιέστα που θα στηθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης», το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Φαληρικό Στάδιο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Αστυνομία να ζητήσει αίτημα αναβολής 24 ωρών στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Έτσι, όλα δείχνουν πως η πρώτη «μάχη» ανάμεσα στους «αιωνίους» θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη (13/05, 15:00), με την εξέλιξη αυτή να επηρεάζει και το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Κάτι που σημαίνει, πως και τα υπόλοιπα παιχνίδια των τελικών θα μετατεθούν κατά μία ημέρα, κάτι που σημαίνει πως οι τελικοί θα γίνουν Πέμπτη (13/05 στο ΣΕΦ), Δευτέρα (17/05 στο «Π. Γιαννακόπουλος») και Πέμπτη (20/05 στο ΣΕΦ), εφόσον χρειαστεί τρίτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες).