Προς εκδίκαση η υπόθεση του Εσιέν!

Άκαρπη ήταν η επικοινωνία που είχε ο Παναθηναϊκός με την πλευρά του Εσιέν για την εξόφληση της δόσης που του οφείλεται κι εκτός απροόπτου η υπόθεσή του θα εκδικαστεί κανονικά σήμερα.

Για το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η προσφυγή του Γκανέζου μέσου κατά της “πράσινης” ΠΑΕ, αναφορικά με τις 42.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη δόση Απριλίου.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε επικοινωνία χθες με τη δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, Άσπα Σουλούκου, αλλά η πρόταση που έγινε δεν κάλυπτε τον Εσιέν, ο οποίος ζήτησε να προχωρήσει κανονικά στη σημερινή εκδίκαση της προσφυγής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης δεν αξιώνει την καταβολή ολόκληρου του ποσού για να κάνει… πίσω.

Πηγή: sdna.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »