Προς μονιμοποίηση στη Λεωφόρο!

    Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι αποφασισμένος να μονιμοποιηθεί στην ιστορική του έδρα, τουλάχιστον έως το τέλος της φετινής σεζόν.

    Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την βελτίωση του «Απόστολος Νικολαΐδης», αγοράζοντας έτοιμο χλοοτάπητα από την Ιταλία, καθώς και ειδικά φώτα από την Ολλανδία.

    Ως εκ τούτου, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» επιθυμούν την βελτίωση του γηπέδου, έτσι ώστε η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ιστορική της έδρα.

    Μπορεί η επιστροφή των «πρασίνων» στην Λεωφόρο να ήταν προγραμματισμένη για 2-3 παιχνίδια, ωστόσο όπως όλα δείχνουν από τις διεργασίες που προκύπτουν, ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.