«Προσφυγές από την ομάδα που προέρχεται από το Ελληνικό – Πήραν το δρόμο που γνωρίζουν καλά»

Έκθαμβοι έχουν μείνει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου από τις συνεχίσεις προσφυγές της ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν κατακτήσει εδώ και μερικές εβδομάδες τον τίτλο της Α1, καθαρά και μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, όμως το κόμπλεξ των «ερυθρόλευκων» δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει με κάθε επισημότητα τον τίτλο.

Η ομάδα του πρώην Ελληνικού καταθέτει συνεχείς ενστάσεις, για διάφορους λόγους, προσπαθώντας να καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται την στέψη.

Πιο συγκεκριμένα κύκλοι του Παναθηναϊκού αναφέρουν: «Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει …έκθαμβοι από τις απανωτές προσφυγές της ομάδας που προέρχεται από το Ελληνικό για το πρωτάθλημα που έχασε μέσα στο γήπεδο πεντακάθαρα και κρυστάλλινα. Αφού λοιπόν δεν πέτυχαν οι τραμπουκισμοί στα ημίχρονα των αγώνων στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ στους διαιτητές , αφού τελικά αναγκάστηκαν να δείξουν τα ματς ζωντανά ενώ το απέφευγαν συστηματικά, αφού δεν πέτυχε η προσπάθεια να μπαίνει όλο και περισσότερος κόσμος που σουλάτσαρε γύρω από την αίθουσα του ΣΕΦ για να δημιουργηθεί «κλίμα» , αφού έψαχναν για δικαιολογίες για την ήττα στο κλειστό της Λεωφόρου στον κόσμο που ήταν εκτός γηπέδου, αφού ο ίδιος ο προπονητής τους ομολόγησε ότι τα επικοινωνιακά τερτίπια δεν φτάνουν και ότι το ρόστερ του δεν ήταν το πληρέστερο στην Ελλάδα και ήταν αουτσάιντερ…. Πήραν τελικά έναν δρόμο που τον γνωρίζουν καλά σε όλα τα αθλήματα , αυτών των προσφυγών, των ενστάσεων κλπ Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία δημόσιας απάντησης καθώς έχει λειτουργήσει νόμιμα από την αρχή ως το τέλος κινούμενος αποκλειστικά και μόνο με βάση τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας και τις τροποποιητικές προκηρύξεις».