Προσφορά της ΠΑΕ για Αστέρα και Παναχαΐκή!

  Ειδική προσφορά ενόψει των εντός έδρας αναμετρήσεων με Αστέρα Τρίπολης και Παναχαΐκή αντίστοιχα ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

  Στη μισή τιμή τα εισιτήρια για τη ρεβάνς Κυπέλλου σε όσους αγοράσουν εισιτήριο του ματς πρωταθλήματος

  Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παράλληλη έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του παιχνιδιού της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 15:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο και της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Παναχαϊκή, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

  Αγοράζοντας εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος, μπορείτε να κάνετε χρήση του barcode ώστε να προμηθευτείτε με έκπτωση 50% εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου! Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν και να αγοράσουν στη μισή τιμή το εισιτήριο του αγώνα Κυπέλλου, θα πρέπει να προχωρήσουν τη διαδικασία στο www.viva.gr έως τις 12 το μεσημέρι της 4ης Δεκεμβρίου 2019.

  Όσοι επιλέξουν την αγορά του εισιτηρίου ηλεκτρονικά θα επωφεληθούν έκπτωση στις περισσότερες θύρες. Υπενθυμίζεται ότι εφέτος για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φίλου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, με την καταβολή 10 ευρώ μαζί με την αγορά του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα της σεζόν που θα παρακολουθήσει κάθε φίλαθλος. Η έκδοση Κάρτας Φίλου είναι υποχρεωτική σε όλους πλην των παιδιών κάτω των 5 ετών, τα οποία ούτως ή άλλως δεν χρειάζονται εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο.

  Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση από τα εκδοτήρια και μέσω internet και των VIVA Spots για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης είναι:

  -Θύρα 3: 8 ευρώ από το Internet και 10 ευρώ από τα εκδοτήρια.

  • Θύρα 5, 13: 13 ευρώ από το Internet και 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.
  • Θύρες 7, 11: 18 ευρώ από το Internet και 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.
  • Θύρα 9: 23 ευρώ από το Internet και 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.
  • Θύρα 29: 38 ευρώ από το Internet και 40 ευρώ από τα εκδοτήρια.
  • Ρ1: 58 ευρώ από το Internet και 60 ευρώ από τα εκδοτήρια.
  • Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Wind ,Seven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

  Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να στέλνουν mail στο info@paotickets.gr επισυνάπτοντας πιστοποιητικό ΚΕΠΑ. Παρακαλούμε για την προσοχή κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ γιατι το προνόμιο της αγορας θα φορτίζεται ακριβώς σε αυτό. Κάθε κάρτα φίλου θα επιτρεπει τη αγορά ενός μονο εισιτηριου και θα αφορά τα ίδια στοιχεια. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

  Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr.