Προσήλωση στο ντέρμπι και πουθενά αλλού!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να μην ασχοληθούν με τίποτα άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός από το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Το Prasinoforos.gr σας είχε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες ότι ενδέχονται να γίνουν ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να κοιτάζουν νοερά την μπασκετική αγορά. Ωστόσο βιαστικές κινήσεις στο σύλλογο δεν θα γίνουν και παρά το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες κρίνονται σε κάθε ματς, προς το παρόν στο τριφύλλι θέτουν συγκεκριμένες προτεραιότητες, αφήνοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» στρέφουν το μυαλό και το πνεύμα τους μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό από το οποίο θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Όλοι στην ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν συσπειρωθεί και προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Για ένα ματς που η νίκη αποτελεί μοναδικό στόχο. Μετά την λήξη του αγώνα ωστόσο οι άνθρωποι της ΚΑΕ και με βάση την εικόνα της ομάδας αλλά και το αποτέλεσμα, θα λάβουν ορισμένες αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Μέχρι τότε όμως δεν πρόκειται να έχουμε καμία αλλαγή και όλοι θα πάνε ενωμένοι για τη νίκη.