Προσπάθεια για άμεση ολοκλήρωση της συμφωνίας

Το τριφύλλι προσπαθεί να συμφωνήσει με την Μπρόντμπι, έτσι ώστε να υλοποιηθεί η μετακίνηση του Τεέμου Πούκι, όμως οι Δανοί αξιώνουν περισσότερα χρήματα.

Το 1.5 εκατομμύριο ευρώ που προσφέρουν ως τώρα οι πράσινοι δείχνει να μην είναι αρκετό για την Μπρόντμπι, η οποία θέλει περισσότερα λεφτά προκειμένου να παραχωρήσει τον Φιλανδό σέντερ φορ.

Τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό είναι πως η Μπρόντμπι έχει κάνει δύο προτάσεις ανανέωσεις στον Πούκι με αμφότερες τις φορές να λαμβάνει αρνητική απάντηση και το συμβόλαιό του λήγει το 2018. Κατόπιν τούτου, αν θέλει να βγάλει χρήματα απ’ την μεταγραφή του παίκτη, είναι η τελευταία της ευκαιρία να τον δώσει.

Εντός των επόμενων ημερών, θα κριθούν όλα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...