«Προσπάθησε για Μαϊκόν ο Παναθηναϊκός»

Αρκετά κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Μέσου, Μαϊκόν, έφτασε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα από την Λατινική Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «espn.com.br» η πλευρά της ομάδας και του ποδοσφαιριστή πραγματοποίησαν διαπραγματεύσεις, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία και έτσι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη πατρίδα του για λογαριασμό της Κορινθιάνς.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο μέσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μαϊκόν, πλησιάζει όλο και περισσότερο στη συμφωνία για δανεισμό με την Κορίνθιανς , την πρώην ομάδα του. Εάν προχωρήσει, θα είναι η δεύτερη ενίσχυση του Alvinegro σε αυτό το μεταγραφικό «παράθυρο» που προκάλεσε ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ο επιθετικός Τζούνιορ Μοράες. Σύμφωνα με την Gazeta Esportiva , ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα, η ομάδα του Ματέους Βιτάλ, προσπάθησε να υπογράψει τον Mαϊκόν, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Οι κουβέντες ουσιαστικά έχουν τελειώσει, κάτι που ανοίγει ακόμη περισσότερο τον δρόμο για την Κορίνθιανς που αποτελεί προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή. Το ΔΣ της Κορίνθιανς προσπαθεί να τον πάρει δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς και όχι μέχρι τον Ιούνιο που ανοίγει το ευρωπαϊκό παράθυρο, όπως προβλέπει η FIFA. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ απελευθέρωσε τους παίκτες της σε αυτό το δεσμό. Έτσι, οι διαπραγματεύσεις παραμένουν έντονες, με την Κορίνθιανς να επιδιώκει τον επαναπατρισμό του παίκτη. Αυτή τη στιγμή τη θέση του διεκδικούν ο Ντου Κεϊρόζ και ο Βίκτορ Καντίγιο, ο οποίος κλήθηκε την Τετάρτη στην εθνική Κολομβίας για τα δύο προκριματικά του Μουντιάλ.»