Πρωτοψάλτης: «Θα ήταν ιδανικό να γυρίσω στον Παναθηναϊκό αλλά δεν μου έγινε πρόταση»

  Ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την, προ μηνών, φημολογούμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

  Ο διεθνής ακραίος μίλησε στο Volleyplanet.gr με αφορμή την μεταγραφή του στον Φοίνικα Σύρου. Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει την αλήθεια σε ότι αφορά όλα όσα γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες. Επίσης ξεκαθάρισε και ποία ήταν η δική του επιθυμία αναφορικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

  Αναλυτικά παρακάτω όσα είπε που αφορούν τον Παναθηναϊκό:

  -Πολλοί πίστεψαν ότι η επιστροφή της Ναταλίας (σ.σ Μεταξά) στον Παναθηναϊκό, ήταν προεόρτιο για τη δική σου επιστροφή. Έτσι το είχες φανταστεί;

  «Το ιδανικό θα ήταν για εμένα με την Ναταλία αλλά οι καταστάσεις δεν μας το επέτρεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχομαι καθημερινά. Απλά σε αυτό το σημείο που μου δίνεται η ευκαιρία και θέλω να τους απαντήσω πως δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως το μόνο που άκουγα από κύκλους του Παναθηναϊκού είναι το ποσό ψηλές είναι οι απαιτήσεις μου γεγονός που γνωρίζουν μόνο οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Γνωρίζω την οικονομική κατάσταση της χώρας και έχω προσαρμόσει τις απαιτήσεις μου σ’ αυτήν»!

  -Είχε γραφτεί ότι πριν αλλάξει η διοίκηση στον Παναθηναϊκό, είχες συμφωνήσει με τον κ.Γιαννακόπουλο. Είχε αλήθεια συμβεί κάτι τέτοιο;

  «Δεν είχα καμία επικοινωνία με τον κ. Γιαννακόπουλο όλη αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, είναι λυπηρό που αποχώρησε ο κ. Γιαννακόπουλος από την στιγμή που έχει αποδεδειγμένα προσφέρει τόσα, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του διαχρονικά στον Παναθηναϊκό».

  Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »