Προτάσεις επιβίωσης της Basket League από τον Μάκη Αγγελόπουλο

  Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε επαφές με τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης και οι προτάσεις του παρουσιάστηκαν σήμερα στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

  Στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του Μάκη Αγγελόπουλου για την επιβίωση των ομάδων και του πρωταθλήματος.

  Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε επαφές το προηγούμενο διάστημα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, με τους οποίους συζήτησε κάποια μέτρα ενίσχυσης, τα οποία έκανε γνωστά στη διοργανώτρια αρχή ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Γιώργος Χήνας.

  Αναλυτικά τα τρία πλαίσια:
  – Μείωση ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών, μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια.

  – Κεντρικό τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ για όλες τις ομάδες. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ θα συζητήσει το ενδεχόμενο να μπει σε κεντρική διαχείριση, παρότι έχει σύμβαση σε ισχύ με την Cosmote, η οποία ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο.

  – Δάνειο από τράπεζα προς τις ομάδες για την ενίσχυσή τους, με την αποπληρωμή του να γίνεται σε διάστημα πέντε ετών.

  – Δάνειο από τράπεζα προς τις ομάδες για την ενίσχυσή τους, με την αποπληρωμή του να γίνεται σε διάστημα πέντε ετών.

  Πηγή: sportfm.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »