Πρόταση-βόμβα Αλαφούζου στην Πολιτεία για νέα Λεωφόρο!

  Ανατροπή στο φλέγον γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού: Πρόταση Αλαφούζου προς την Πολιτεία για νέα Λεωφόρο, με 22.000 θέσεις και εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη!

  Κι εκεί που όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια έχει εστιάσει την προσοχή και τις ελπίδες της στο θέμα της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού, έρχεται μία εξέλιξη που δύναται να προκαλέσει μία συνταρακτική ανατροπή στο γηπεδικό ζήτημα που ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες (πια) το τριφύλλι.

  Την ώρα που όλοι είχαν σχεδόν την βεβαιότητα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υπέρμαχος της λύσης του Βοτανικού, εκεί που είχε εντυπωθεί η πεποίθηση πως ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ έχει στρέψει το βλέμμα του, αν όχι κινεί τα νήματα, προς αυτή την κατεύθυνση, αίφνης υπάρχει μία πληροφορία απόλυτα επιβεβαιωμένη που αλλάζει θεαματικά το σκηνικό και θέτει νέα δεδομένα.

  Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται να προτείνει στην Πολιτεία την δημιουργία της νέας Λεωφόρου και την παραμονή των πρασίνων στην φυσική τους έδρα, σε μία εντυπωσιακή ανατροπή στην υπόθεση.

  Σύμφωνα με το πλάνο του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ, στο τραπέζι της συζήτησης με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, δηλαδή Δήμο Αθηναίων και Κυβέρνηση, πέφτει η σκέψη να προχωρήσει η αναπροσαρμογή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με ένα ολικό λίφτινγκ που θα περιλαμβάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου, τον Τάφο του Ινδού, τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και την ανάπλαση της γύρω περιοχής, με ένα σχέδιο που θυμίζει που θυμίζει πολύ έντονα εκείνο που είχε παρουσιαστεί στον Τάφο του Ινδού την άνοιξη του 2016.

  Το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου που παρουσιάστηκε τότε και προφανώς αποτελεί το όνειρο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κάνει λόγο για μία νέα ανακαινισμένη, πιο μοντέρνα Λεωφόρο Αλεξάνδρας χωρητικότητας 22.000 θέσεων, που θα εξασφαλιστεί με την ανέγερση δύο νέων εξεδρών στην Τσόχα και την Αλεξάνδρας που δεν θα ξεπερνούν σε ύψος αυτό της Θύρας 13 (ώστε να μην αλλάξει ο συντελεστής δόμησης), αλλά και  έργα ανάπτυξης στην γύρω περιοχή.

  sofa offers
  Translate »