«Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Παπουνασβίλι»

Τον Γκιόργκι Παπουνασβίλι επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό οι Ισπανοί, κάνοντας λόγο για κατάθεση πρότασης στον Γεωργιανό χαφ.

Ο Γιόργκι Παπουνασβίλι, που είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και τον Γενάρη, αγωνίζεται στην Σανταντέρ ως δανεικός από την Ζαραγόσα και παίζει ως επιτελικός χαφ και δεξί εξτρέμ. Νέα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Γεωργιανό χαφ.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα «eldesmarque» αναφέρει πως το «τριφύλλι» όχι απλά έχει στο στόχαστρο του τον 24χρονο χαφ, αλλά έχουν φτάσει και τις επαφές τους σε προχωρημένο στάδιο, πραγματοποιώντας επίσημη πρόταση.

Παράλληλα, ο Παπουνασβίλι φέρεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του της Ζαραγόσα για τη νέα σεζόν, ενώ απ’ τη πλευρά της Σανταντέρ έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο παίκτης θα επιστρέψει στο «Λα Ρομαρέδα».

Το συμβόλαιο του Γεωργιανού εξτρέμ ολοκληρώνεται με την Ρεάλ Σαραγόσα το 2022, ωστόσο η ομάδα της Αραγονίας θέλει να απαλλαγεί απ’ αυτό. Μάλιστα, η προαναφερόμενη ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η πρόταση που έχει καταθέσει το «τριφύλλι» καλύπτει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.