«Πρόταση της Μπεσίκτας για Μολέδο»

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσιεύμα η Μπεσίκτας έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «revistacolorada» υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του αμυντικού του Παναθηναϊκού έχει επιβεβαιώσει πως η τουρκική ομάδα έχει μεταφέρει με τον πλέον επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της στους πράσινους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, οι πρωταθλητές από τη γείτονα χώρα έχουν πρώτα συνέλλεξαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Μολέδο και στη συνέχεια κατέθεσαν πρόταση απόκτησης του.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει «κολλήσει» την υπόθεση επιστροφής του παίκτη στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ καθώς οι Τούρκοι έχουν προσφέρει περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, επισημαίνεται πως επιθυμία του ίδιου του Μολέδο παραμένει να πάρει μεταγραφή για τον σύλλογο από το Πόρτο Αλέγκρε.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχασε πρόσφατα τον Ροντόλφο που στο εξής θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Φλαμένγκο και έτσι επιθυμεί να αποκτήσει τον Μολέδο ως αντικαταστάτη του. Να σημειωθεί πως ο ατζέντης του Βραζιλιάνου υποστηρίζει πως πέραν της Μπεσίκτας υπάρχει μία ακόμα ομάδα που ενδιαφέρεται για τον πελάτη και έχει καταθέσει πρόταση χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα της.

Υπενθυμίζεται, πως από τον Παναθηναϊκό έχει ξεκαθαριστεί σχετικά με την υπόθεση του Μολέδο πως θα παραχωρηθεί μονάχα σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018.

 Πηγή: SDNA.gr