«Πρόταση της Euroleague για… κούρεμα 33% στα συμβόλαια, αντίθετη η Ένωση Παικτών»

  Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει ότι Euroleague κι Ένωση Παικτών είχαν συζήτηση για «ψαλίδι» στα συμβόλαια με το σημείο τομής να αναζητείται.

  Δημοσίευμα του «Sport5» από το Ισραήλ αποκαλύπτει πως ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή ανθρώπων της Euroleague με εκπροσώπους της Ενωσης Παικτών της διοργάνωσης. Σ’ αυτήν έγινε αναφορά στα συμβόλαια των αθλητών και στη χασούρα των ομάδων. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στους παίκτες προτάθηκε… ψαλίδι 33% σε περίπτωση που η διοργάνωση δεν εκκινήσει ξανά, αλλά η Ένωση Παικτών εξέφρασε την αντίθεσή της και δεν δέχθηκε να συζητήσει για οποιοδήποτε ποσοστό άνω του 20%. Το παιχνίδι, δηλαδή, θα… παιχθεί στα ποσοστά, για τα οποία είχατε ενημερωθεί από το Slam Dunk.

  Προφανώς, αναμένεται να υπάρξουν και νέες επαφές των εμπλεκομένων πλευρών, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει σημείο τομής. Οι άνθρωποι της Euroleague, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσπάθησαν επίσης να εξηγήσουν στους παίκτες με αριθμούς ότι θα υπάρχει μεγάλη ζημιά στα μπάτζετ των συλλόγων εξαιτίας της διακοπής.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »