Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στην σκοποβολή!

  Μεγάλη επιτυχία για τις νεάνιδες του Παναθηναϊκού στη σκοποβολή καθώς κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο αεροβόλο πιστόλι.

  Μεγάλη επιτυχία για τις νεάνιδες του «τριφυλλιού» που πήραν το πρωτάθλημα μετά το 1985 επιστρέφοντας στην κορυφή και παράλληλα κατέκτησαν τον 1591ο τίτλο στην ιστορία του Συλλόγου.

  Η «πράσινη» τριπλέτα Παπαγεωργίου Χρύσα-Μιχελάκη Εβίτα-Λάππα Ελένη κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Ομαδική Κατάταξη του αγωνίσματος με αθροιστική επίδοση 1.604/1.800.

  Στον Τελικό του Αγωνίσματος, οι νεαρές σκοπεύτριες πέτυχαν διάνα, κατακτώντας το Αργυρό (Παπαγεωργίου Χρύσα) και το Χάλκινο (Μιχελάκη Εβίτα) μετάλλιο αντίστοιχα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »