Προτεραιότητα η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού

  Την ενίσχυση του στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Τσάβι Ρόκα, τη στιγμή που Ανουάρ και Ζαχίντ είναι δεδομένο πως αποχωρούν.

  Στην προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Ρόκα έχει θέσει ως πρώτη επιλογή την μεταγραφή κάποιου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον άξονα.

  Μετά τις δεδομένες αποχωρήσεις των Ζαχίντ, Ανουάρ και την αμφιβολία για ανανέωση του Χρήστου Δώνη, το «τριφύλλι» διαθέτει μόνο τον Κουρμπέλη ως σίγουρη λύση στη μεσαία γραμμή, ενώ ακολουθεί ο Αγιούμπ, που δεν έχει δείξει ακόμη τι αξίζει.

  Παρ’ όλα αυτά, δύσκολα θα υπάρξει προσθήκη στον Παναθηναϊκό προτού ολοκληρωθεί η σεζόν και ξεκαθαριστούν τα οικονομικά δεδομένα, αλλά σίγουρα η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσει έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον Τσάβι Ρόκα και στον Γιώργο Δώνη (αν αυτός παραμείνει).

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »