Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός για Βαγιαννίδη

  Βαδίζει προς το τέλος της η υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη, καθώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει ακόμη μια κουβέντα για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του ταλαντούχου μπακ.

  Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι το επίκεντρο τις τελευταίες μέρες, καθώς διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό για τον ίδιο. Η πλευρά του παίκτη εξάλλου έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Πράσινη» έχει ειπωθεί από τους ίδιους πως: «υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά προτεραιότητά μας είναι ο Παναθηναϊκός».

  Το μόνο σίγουρο είναι πως η περίπτωση του νεαρού μπακ πλησιάζει προς το τέλος, ανεξάρτητα απ’ την έκβαση που θα πάρει. Πάντως, ο Βαγιαννίδης μετά την συζήτηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί, οφείλει να δώσει την απάντηση του σχετικά με το μέλλον του, καθώς σε περίπτωση που φύγει, ο Τσάβι Ρόκα καλείται να βρει αντικαταστάτη.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »