Προτεραιότητα ο προπονητής και η περικοπή των συμβολαίων

  Το θέμα με τον Γιώργο Δώνη και η περικοπή στα συμβόλαια των παικτών είναι αυτά που απασχολούν πρωτίστως τον Τσάβι Ρόκα.

  Ο Τσάβι Ρόκα επέστρεψε την Πέμπτη στην Ελλάδα, ωστόσο θα βρίσκεται σε καραντίνα για 14 ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, ο Καταλανός έχει ξεκινήσει τις επαφές για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Στην ατζέντα του μάλιστα προέχουν δύο θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.

  Πρώτα απ’ όλα, η υπόθεση της παραμονής του Γιώργου Δώνη απασχολεί τον Καταλανό και για τον λόγο αυτό θα επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, έτσι ώστε να παρθεί μια οριστική απόφαση και να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα στο θέμα του προπονητή. Βέβαια, η παραμονή του Δώνη στο «τριφύλλι» εξαρτάται ξεκάθαρα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος θα είναι αυτός που θα δώσει την τελική απόφαση.

  Από κει κι έπειτα, ο Ρόκα αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία και με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να συζητηθεί η μείωση στα συμβόλαια τους εξ αίτιας της έξαρσης του κορωνοϊού. Σίγουρα πρόκειται για μία δύσκολη διαπραγμάτευση καθώς ήδη οι «πράσινοι» αρνήθηκαν την αρχική πρόταση που προέβλεπε μείωση 25-33%.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »