«Προτεραιότητα του Τσέριν ο Παναθηναϊκός»!

  Σύμφωνα με σλοβενικό δημοσίευμα, στο μυαλό του Αντάμ Τσέριν, παρά τις μεταγραφικές φήμες, υπάρχει πρώτα ο Παναθηναϊκός!

  Εκτενή αναφορά στον Άνταμ Τσέριν και στο ποδοσφαιρικό μέλλον του έκανε το σλοβενικό Μέσο «Najdi».

  Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του μέσου του Παναθηναϊκού στάθηκαν στην υπόθεση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και στο έντονο ενδιαφέρον της Ουντινέζε και της Μπολόνια!

  Ωστόσο, αυτό που προκύπτει ως νέα είδηση από τη Σλοβενία είναι το γεγονός πως ο Σλοβένος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει τοποθετήσει στο μυαλό του ως προτεραιότητα τις συζητήσεις επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

  Πρώτος σε συνολικά χιλιόμετρα στο Euro ο Τσέριν!

  «Η πρώτη επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντομζάλε είναι η επέκταση του συμβολαίου με τους Έλληνες (επί του παρόντος το συμβόλαιο έχει ισχύ έως το 2026), αλλά στην Αθήνα θα πρέπει να ανοίξουν γενναιόδωρα τα ταμεία τους, ενώ αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή.

  Οι ομάδες της Serie A, Ουντινέζε και Μπολόνια, ενδιαφέρονται για τον Τσέριν, καθώς αναζητούν ενίσχυση για τη μεσαία γραμμή. Αν οι Έλληνες σκέφτονταν να πουλήσουν τον Σλοβένο για 5 εκατομμύρια ευρώ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ορέξεις τους μπορεί να είναι μεγαλύτερες τώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων το σλοβενικό «Najdi».

  Πάντως, σημαντικό είναι να τονιστεί πως ο Τσέριν δεν είναι ευχαριστημένος με το εν ενεργεία συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση αυτή ως «πρόβλημα» για τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

  4 1 Ψήφισε
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια