«Σε προτεραιότητα η απόκτηση εξτρέμ τον Ιανουάριο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο τραυματισμός του Αϊτόρ, αλλά και το γεγονός ότι ο Παλάσιος ταλαιπωρείται από θλάση ωθούν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κινηθεί πρώτα- πρώτα για την απόκτηση εξτρέμ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα της «LiveSport»:

«Δύο είναι οι κινήσεις που θα κάνει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: ένας πρωτοκλασάτος δεξιός εξτρέμ και ένας κεντρικός μέσος με έφεση στην δημιουργία.

Οποιαδήποτε άλλη προσθήκη θα αποφασιστεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην αγορά. Ιεραρχικά, η πιο σημαντική προσθήκη είναι η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Επειδή ο Γιοβάνοβιτς έχει μόνο τον Βέρμπιτς και τον Παλάσιος, ο οποίος μέχρι την έναρξη του δεύτερου γύρου θα έχει αποθεραπευτεί από την θλάση. Αντίθετα, για τον άξονα, ο Σέρβος έχει τον Μπερνάρ στο «10» και τους Τσέριν, Τσοκάι, Πέρεθ και Κουρμπέλη για τις υπόλοιπες θέσεις της τριάδας. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, σε συνεννόηση με τον Γιοβάνοβιτς, έχουν εντείνει τις ενέργειες για να εντοπίσουν τον εξτρέμ που θα αρέσει στον προπονητή, ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατό.»