«Προτίμησε ΟΦΗ από Παναθηναϊκό ο Μεγιάδο»!

  Μια πολύ περίεργη επιλογή φέρεται να έκανε ο Μιγκέλ Μεγιάδο πριν λίγο καιρό όταν και ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του.

  Με βάση όσα δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη στο gentikoule.gr ο Αργεντινός προτίμησε τον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη και κατά πόσο έχουν βάση όσα θα διαβάσετε παρακάτω.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ατζέντης για το θέμα:

  -Στην τελευταία συνέντευξη που μας είχατε παραχωρήσει, μας είχατε αποκαλύψει ότι ενδιαφέρθηκε για τον Μεγιάδο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του μπορείτε να μας πείτε περισσότερες λεπτομέρειες;

  «Τώρα που τελείωσε, μπορώ να σας πω. Αυτή η ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός και όντως με πήρε τηλέφωνο εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για τον Μεγιάδο όμως ο Μιγκέλ ήθελε να μείνει στον ΟΦΗ και δεν σκεφτόταν καμία άλλη ομάδα. Όπως επίσης τους είχα πει με ειλικρίνεια πως ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τον Μιγκέλ, από την στιγμή που όλα έδειχναν συμφωνία δεν προχώρησε η υπόθεση.

  Όπως πρέπει να σας πω ότι ο Μιγκέλ είχε προτάσεις και από ομάδες της Ισπανίας, μίας από την Τουρκία, ενώ ενδιαφέρον έδειξε και μεγάλο club της Αργεντινής. Ο ΟΦΗ ήταν η πρώτη ομάδα που συμφωνήσαμε και αυτό ήταν κάτι που ήθελαν όλες οι πλευρές».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »