«Προβάδισμα του Παναθηναϊκού για Χοσεϊνί»

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν «IRNA», ο Παναθηναϊκός έχει ελαφρύ προβάδισμα για τον διεθνή αμυντικό Ματζίντ Χοσεϊνί το συμβόλαιο του οποίου στην Τραμπζονσπόρ τελειώνει το καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου διεθνή για το καλοκαίρι σύμφωνα με όσα αναδημοσιεύτηκαν σε ιταλικές ιστοσελίδες εξαιτίας του ενδιαφέροντος που έχει δείξει για την απόκτησή του η Σαμπντόρια.

Ο Χοσεϊνί έχει ύψος 1.87 εκ. και αγωνίζεται στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού μέσου. Το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την τουρκική Τραμποζονσπόρ και με βάση το σχετικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός έχει ελαφρύ προβάδισμα για την απόκτησή του. 

Αναλυτικά οι Ιταλοί αναφέρουν«Από το Ιράν: Ελληνικές σειρήνες για τον Χοσεϊνί. Ο Παναθηναϊκός είιναι μπροστά. Νέες φωνές μεταφοράς προέκυψαν για τον Ματζίντ Χοσεϊνί. Ο αμυντικός της Τραμπζονσπόρ που προσεγγίστηκε στο παρελθόν από τη Σαμπντόρια στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους καθώς και πιο πρόσφατα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ελληνικών συλλόγων.»

Το «IRNA» από την άλλη, αναφέρει πως και η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ανταγωνίζονται με τον Παναθηναϊκός για τον ποδοσφαιριστή, όμως το «τριφύλλι», ήταν το πρώτο που πλησίασε τον Χοσεϊνί, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την εταιρία μάνατζερ «Trebisonda».