Πρόβλημα με Μπόκα Τζούνιορς!

Άλλο ένα πρόβλημα οικονομικής φύσεως αναμένεται να αντιμετωπίσει άμεσα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η παρουσία του Αντρές Τσάβες στην Αργεντινή για να εξεταστεί από γιατρό της Μπόκα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι άνθρωποι της ομάδας από το Μπουένος Άιρες, ρώτησαν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού για την κατάσταση που επικρατεί σε οικονομικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο στην ομάδα.

Και αυτό γιατί από τις 10 Νοεμβρίου, σε συνάντηση των στελεχών των δύο ομάδων, είχε τονιστεί ότι ένα μέρος της δόσης των 250.000 ευρώ θα πληρωθεί έως τα τέλη του μήνα, με την αργεντίνικη ομάδα να δείχνει κατανόηση στα προβλήματα του Παναθηναϊκού και να κάνει υπομονή.

Έως τώρα, δεν υπάρχει κάποια κίνηση νομικής φύσεως από τους Αργεντινούς. Είναι όμως δεδομένο ότι, αν συνεχίσει να είναι ασυνεπής ο Παναθηναϊκός ως προς τις πληρωμές του, θα αντιμετωπίσει την προσφυγή και από την ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...