Πρόβλημα με τη σύμβαση για το VAR!

  Ένα πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες καθώς η σύμβαση για τη χρήση του VAR λήγει πριν την ολοκλήρωση τις σεζόν, με όποια προβλήματα να παραμονεύουν.

  Πιο αναλυτικά στις 8 Μαΐου λήγει η 5ετής σύμβαση, κόστους 13.454.000 ευρώ, για το VAR ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ανάδοχο σχήμα (κοινοπραξία «Medialuso»/«InDigital»).

  Μάλιστα το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι η σύμβαση λήγει μόλις τρεις μέρες πριν τη λήξη των play offs και των play outs της Super League (11 και 12 Μαΐου) αλλά και δέκα μέρες πριν από τον τελικό κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για τις 18 του ίδιου μήνα.

  Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε εκ νέου για το ματς με τον Άρη!

  Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί τη ερχόμενη Δευτέρα, καθώς τότε θα συνεδριάσει η ΕΠΟ και η Super League, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με τη πιθανότερη λύση να είναι η αίτηση παράτασης της σύμβασης.

  Ωστόσο, ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα κληθεί να πληρώσει τη νέα σύμβαση αν αυτή προκύψει, καθώς τη προηγούμενη φορά «το χέρι στη τσέπη» έβαλε η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου με κρατικό χρήμα τη δαπάνη αυτή.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια