Προβλήματα προκύπτουν και από την Λατινική Αμερική

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν χρηματοδοτείται από τον Γιάννη Αλαφούζο, τα ανοιχτά μέτωπα είναι πάρα πολλά. Ένα απ’ αυτά φυσικά αφορά και ομάδες της Λατινικής Αμερικής, οι οποίες αναμένεται να απαιτήσουν χρήματα από το τριφύλλι.

Λεφτά δεν υπάρχουν, όμως όλοι έρχονται και ζητούν από τον Παναθηναϊκό να εξοφληθούν άμεσα τα χρωστούμενα ποσά σε συμβόλαια και μετεγγραφές παικτών. Στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα κληθεί μέσα στον Οκτώβριο να πληρώσει τις Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιανς για τις μετεγγραφές των Αντρές Τσάβες και Λουτσιάνο Νέβες που πραγματοποιήθηκαν το φετινό καλοκαίρι.

Αρχικά η Μπόκα Τζούνιορς αναμένεται να ζητήσει το ποσό των 500.000 ευρώ που είναι η πρώτη δόση του συνολικού ποσού της μετεγγραφής του Αργεντινού επιθετικού. Από την άλλη πλευρά, η Κορίνθιανς θα ζητήσει κι αυτή χρήματα για την παραχώρηση του Λουτσιάνο Νέβες στους «πράσινους». Στην προκειμένη περίπτωση αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα επιστρέψει το 2018 στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του.

Τα ποσά είναι μεγάλα και τα χρήματα δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός αν δεν βρει έστω και την ύστατη στιγμή τρόπο να πληρώσει τα χρωστούμενα, τότε θα αναφέρει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στους δύο συλλόγους ελπίζοντας να εκείνοι να το κατανοήσουν. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε το τριφύλλι θα περιμένει να δει την επόμενη κίνηση των δύο ομάδων. Πιθανότερο σενάριο είναι η καταγγελία στη FIFA και από εκεί η αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...