Προχωράει για την απόκτηση του Κλαϊνχάισλερ ο Παναθηναϊκός

Ο αθλητικός διευθυντής της Όσιγιεκ, σε δηλώσεις του σε Μέσο της Κροατίας, τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο σύλλογο για τη μεταγραφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και με δεδομένο ότι το «τριφύλλι» θέλει να τελειώνει όσο πιο σύντομα γίνεται τις μεταγραφικές του υποθέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, οι «πράσινοι» έχουν καταλήξει πως ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός είναι ο «εκλεκτός» και… φουλάρουν για να τον κάνουν άμεσα δικό τους, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

«Ο Λάζλο αναρρώνει από γαστρεντερίτιδα και γι’ αυτό το λόγο δεν ακολούθησε την ομάδα στο Ούμαγκ (σ.σ. εκεί κάνει προετοιμασία η Όσιγιεκ). Πάντως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην έρθει καν στην προετοιμασία, καθώς οι διαπραγματεύσεις μας με ξένο σύλλογο για τη μεταγραφή του είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ελπίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή» δήλωσε ο Ίβιτσα Κουλέσεβιτς, με τον κροατικό Τύπο να επιμένει πως αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.