Προχωράει με την αδειοδότηση – Τι γίνεται με Ευρώπη

  Καμία επιρροή δεν υπάρχει από τον κορωνοϊό στην αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να προχωρήσει κανονικά.

  Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σίγουροι πως δεν θα επηρεαστεί η υπόθεση της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού και πως θα καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο, παρότι δεν υπάρχουν έσοδα τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας που έχει βάλει «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

  Σύμφωνα με την «Πράσινη», αναμένονται οι υπογραφές των πιστωτών που παίρνουν χρήματα σε δόσεις από τον σύλλογο για παλιά χρέη και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει, αφού υπάρχει η βεβαιότητα πως δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα.

  Άλλωστε, από την σεζόν 2018-19, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανοιχτεί πουθενά και αυτό φαίνεται και στον ισολογισμό. Έτσι, οι «πράσινοι» είναι αισιόδοξοι για τον φάκελο της αδειοδότησης και αναμένεται να πάρει και την ευρωπαϊκή άδεια για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, ασχέτως απ’ το αν υπάρχει ακόμη η ποινή.

  Συνεπώς, αν γίνει άρση της ποινής, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να παίξει Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, οι πιθανότητες να εξαλειφθεί η ποινή παραμένουν λίγες.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »