«Προχωρημένες επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και Αμιάν για Μεντόσα»!

Ο Στίβεν Μεντόσα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Πιέρ Ντρεοσί για την θέση του εξτρέμ και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων φέρεται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην λίστα του τον Στίβεν Μεντόσα και το τελευταίο διάστημα φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αμιάν για την μεταγραφή του παίκτη στο «τριφύλλι».

Το «τριφύλλι» θέλει να αποκτήσει άμεσα τον Κολομβιάνο ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο πρέπει να καλυφθεί η ψαλίδα των δύο ομάδων στο οικονομικό κομμάτι, με την Αμιάν να μην υποχωρεί έως τώρα στις απαιτήσεις της.

Έχοντας εξασφαλίσει την προφορική συμφωνία με τον Μεντόσα, ο Πιερ Ντρεοσί καλείται πρωτίστως να ξεπεράσει το εμπόδιο του χρηματικού ποσού που αξιώνει η γαλλική ομάδα για τον παίκτη και δευτερευόντως να αυξήσει το περιορισμένο διαθέσιμο μπάτζετ μέσω πωλήσεων παικτών που δεν υπολογίζονται.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.