Προχωρούν οι εργασίες στη Λεωφόρο – Σήμερα ο νέος χλοοτάπητας

    Την άφιξη του νέου χλοοτάπητα περιμένουν σήμερα οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να τοποθετηθεί στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

    Η Λεωφόρος έχει μετατραπεί σε… εργοτάξιο, αφού οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά για την βελτίωση της. Μάλιστα, το ειδικό μηχάνημα φωτισμού που συμβάλλει στην ανάπτυξη της σποράς του χλοοτάπητα έχει φτάσει ήδη στην Αθήνα από την Ολλανδία.

    Έτσι, το «τριφύλλι» περιμένει σήμερα και το νέο χλοοτάπητα, προκειμένου να τοποθετηθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για να ολοκληρωθούν τα έργα σύντομα.

    Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έντεκα ημέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι με τον Αστέρα Τρίπολης. Έως τότε, οι «πράσινοι» αισιοδοξούν στην βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.