Πρώτα πληρωμές, μετά… μειώσεις

  Μετά την καταβολή μεγάλου μέρους της δόσης Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες στον Παναθηναϊκό για μειώσεις. 

  Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού είχαν πληροφορηθεί ότι θα τους καταβάλλονταν χρήματα από τη δόση Φεβρουαρίου στη διάρκεια του Απριλίου. Ωστόσο η έλλειψη ρευστότητας, σε συνδυασμό με κάποιες άλλες υποχρεώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, δεν του επέτρεψαν να προχωρήσει σε πληρωμένες. Νεότερη ενημέρωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής και γι’ αυτό έχει εμφανιστεί μία… μουρμούρα στο Κορωπί, σύμφωνα με τη “Live Sport”. 

  Η διοίκηση των “πρασίνων” πάντως διατηρεί επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και αναμένει χρήματα στις επόμενες μέρες, ώστε να πληρώσει τους παίκτες. Δεν θα εξοφληθεί το σύνολο της δόσης, αλλά ένα μεγάλο μέρος. Για το υπολειπόμενο ποσό, θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές ένα χρονοδιάγραμμα. 

  Μόλις συμβεί αυτό, θα αρχίσουν και οι συζητήσεις για τις μειώσεις λόγω κορωνοϊού, αν η Superleague και ο ΠΣΑΠ δεν έχουν καταλήξει σε κεντρική συμφωνία.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »