Σκάνδαλο: Πρωταθλητής στα χαρτιά ξανά ο Ολυμπιακός

  Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, με μία διαδικασία fast track, αποφάσισε να διεξάγει ξαφνική ψηφοφορία διά περιφοράς μεταξύ του ΔΣ και έστεψε πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ στις γυναίκες τον Ολυμπιακό.

  Η απόφαση επιβεβαιώνει όλα τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τον τρόπο που διοικείται το ελληνικό βόλεϊ καθώς η ΕΟΠΕ αγνόησε τις θέσεις των ομάδων και προκειμένου να δώσει τον τίτλο στην αγαπημένη ομάδα του Καραμπέτσου, έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. 

  Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού, θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει στα πλέι οφ, φτάνοντας στο 8ο σερί πρωτάθλημα χάρη σε εξωαγωνιστικές διεργασίες.

  Ένα πρωτάθλημα που τελικά φέρει τη σφραγίδα του Γιώργου Καραμπέτσου, που είναι και ο MVP του φετινού πρωταθλήματος γυναικών.

  Είναι εντυπωσιακό μάλιστα ότι η ΕΟΠΕ προκειμένου να αποφύγει αντιδράσεις, δεν δημοσιοποίησε ποτέ ότι προτίθεται να κάνει έστω και άτυπο ΔΣ διά περιφοράς, ενώ ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση στις ομάδες ή στα media για απονομή Καραμπέτσου στον Ολυμπιακό παρά μόνο από όσα διαρρέονται στα ερυθρόλευκα Μέσα.

  Θυμίζουμε φυσικά ότι πάγια θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως εκφράστηκε και σε πρόσφατη ανακοίνωση είναι να κερδίζει τα πρωταθλήματα… στο γήπεδο!

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »