Πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωλίγκας επιβλήθηκε ποινή κεκλεισμένων των θυρών!

    Απίστευτο κι όμως αληθινό, η σημερινή τιμωρία-σκάνδαλο της Ευρωλίγκας στον Παναθηναϊκό είναι μοναδική στα χρονικά της διοργάνωσης.

    Συγκεκριμένα η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, 30 ώρες πριν την έναρξή της, είναι η πρώτη τέτοιου είδους (δηλαδή για άναμα καπνογόνων) στην διοργάνωση. Μάλιστα η Euroleague εδώ και πολλά χρόνια ουσιαστικά διαφήμιζε την πολιτική της να μην επιβάλλει τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών με σκοπό να προστατέψει το προϊόν της.

    Βέβαια όλα αυτά πήγαν περίπατο μπροστά στην προοπτική να δοθεί μια σημαντική ευκαιρία στην ομάδα του χορηγού της διοργάνωσης, Φενέρμπαχτσε, για να πετύχει ένα μεγάλο διπλό σε μια έδρα που πολύ λίγοι το καταφέρνουν.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.