Πρώτος Αγώνας-Παναθηναϊκού Κυπέλλου Ατομικής Χρονομέτρησης

Το Σάββατο 19 Μαρτίου, διοργανώθηκε από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο “1ος Αγώνας-Παναθηναϊκού Κυπέλλου Ατομικής Χρονομέτρησης”, στην περιοχή του Μαραθώνα και συγκεκριμένα περιμετρικά (εξωτερικά) του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχοινιά.

Ο καιρός, από νωρίς το βράδυ αν και βροχερός, ήταν «σύμμαχός» μας την ημέρα με ήλιο, αρκετά μποφόρ νωρίς και άπνοια προς το τέλος του αγώνα.

Αθλητές και αθλήτριες γέμισαν το τεράστιο πάρκινγκ του χώρου στήνοντας προπονητήρια για το ζέσταμά τους και παράλληλα η Γραμματεία μας στο πόστο της πανέτοιμη, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους τους αγωνιζόμενους/νες όσο πιο γρήγορα δύναται.

Το Τεχνικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε περίπου στις 12:30 και η πρώτη εκκίνηση δόθηκε με μια μικρή καθυστέρηση των 10 λεπτών ακριβώς, δηλαδή 13:10,διότι αναμέναμε το δίκυκλο της Τροχαίας για την κάλυψη των φαναριών στην πιο “επίμαχη” διασταύρωση Λεωφόρο Σχοινιά με Λεωφόρο Σουλίου.

Περίπου 10 λεπτά πριν την πρώτη εκκίνηση, τοποθετήθηκαν όλοι οι εθελοντές μας σε διασταυρώσεις και φανάρια, άπαντες με φωσφορούχα γιλέκα, οι εκκινήσεις ξεκίνησαν με την σειρά που είχαμε δώσει στην προκήρυξή μας και μαζί με αυτές δύο μηχανές και ένα Ι.Χ. έκαναν διαρκώς τον γύρο των 10χλμ,ελέγχοντας την διαδρομή και τους αγωνιζόμενους/νες.

Κατά την ώρα του αγώνα, φάνηκε πολύτιμη η βοήθειά τους, μεταφέροντας κάποιους αθλητές πίσω στο σημείο του πάρκινγκ λόγω εγκατάλειψης από τεχνικά προβλήματα.

Η ατομική χρονομέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, με τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή της κατηγορίας Αντρών, περνώντας πολύ γρήγορα στις απονομές, διότι τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν ήδη έτοιμα.

Η καταγραφή των χρόνων έγινε με την χρήση δύο ηλεκτρονικών χρονομέτρων με ταινία.

Κατά την διάρκεια του αγώνα η FRUTOP, η εταιρεία με τα Ελληνικά Αναψυκτικά, δρόσισε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράζοντας τις νέες γεύσεις της.

Οφείλουμε να τονίσουμε πως παρατηρήσαμε ότι οι αθλητές/τριες οδήγησαν με βάσει τον Κ.Ο.Κ. πάντα στο δεξιό άκρο, χωρίς να περνάνε στο αντίθετο ρεύμα ή παρακωλύοντας την κυκλοφορία.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους καθώς και συνοδούς, προπονητές, φίλους και γνωστούς που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση μας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην frutop.gr για την κάλυψη του αγώνα μας με αναψυκτικά.

Τους εθελοντές μας και τα μέλη του Παναθηναϊκού για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τον γιατρό του αγώνα μας, κ. Γεώργιο Ιωνά.

Την Τροχαία Αγίας Παρασκευής για την συνδρομή της

Τον Αλυτάρχη του αγώνα μας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο καθώς και τους Δημήτρη Λαζαρίδη, Κωνσταντίνα Καραμανίδου και Ιωάννα Αγράφα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον «2ο αγώνα-Παναθηναϊκού Κυπέλλου Ατομικής Χρονομέτρησης» στις 9 Απριλίου 2016.

 

 

pankyp

 

pankyp2

 

pankyp3

 

pankyp4

 

pankyp5

 

pankyp4

 

pankyp6

 

pankyp7

 

pankyp8

 

pankyp9

 

pankyp10

 

pankyp12

 

pankyp13

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.