Πρώτος… και στην αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός!

  Έχει συμβιβαστεί με το να είναι πρώτος παντού ο Παναθηναϊκός πλέον στο βόλεϊ, ακόμα κι αν αυτό αφορά… εξωαγωνιστικά θέματα.

  Πιο συγκεκριμένα οι πρωταθλητές πήραν την αδειοδότηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα είναι οι μοναδικοί που κατάφεραν κάτι τέτοιο μιας και οι φάκελοι των υπόλοιπων ομάδων θα παραμείνουν υπό εξέταση μέχρι τις 30 Ιουλίου.

  Βέβαια για τον Παναθηναϊκό η αδειοδότηση μπορεί να μοιάζει, πλέον, με κάτι αυτονόητο αλλά αυτό δεν ίσχυε παλαιότερα. Εξάλλου πριν αναλάβει την διοίκηση της ομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το 2018 η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πάντα… ντέρμπι.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

  «Συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση σήμερα 21 Ιουλίου 2020 η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, συγκείμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη Πρόεδρο εκπρόσωπο ΕΣΑΠ, Λευτέρη Κογκαλίδη Αντιπρόεδρο ΕΟΠΕ και Ηλία Λάππα ταμία ΠΑΣΑΠ, παρισταμένου και του Νομικού Συμβούλου του ΠΑΣΑΠ Δημήτρη Πρεβενιού και αποφάσισε τα κάτωθι:

  α) Αδειοδότηση για την περίοδο 2020-2021 το ΤΑΑ ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

  β) Κατόπιν αιτήματος εκ μέρους δύο ΤΑΑ, αναβάλλει την εξέταση των φακέλων των υπολοίπων 7 προς αδειοδότηση ΤΑΑ για την Πέμπτη 30η Ιουλίου και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »