Πρώτος στα… πάρτι ο Γκιστ!

Η Euroleague έβαλε τους παίχτες των ομάδων που συμμετέχουν στην διοργάνωση να λάβουν μέρος στο «Teammate Quiz», απατώντας σε μια συγκεκριμένη ερώτηση. Ερωτηθείς ήταν ο Αντώνης Φώτσης στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Αντώνης Φώτσης διανύει μια από τις τελευταίες του σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς τα χρόνια περνάνε, ωστόσο εκτός από το να προσφέρει στο παρκέ, βρίσκεται και στα… πλατό των δοκιμασιών που βάζει η ίδια η Euroleague για τους παίχτες των ομάδων που συμμετέχουν σ’ αυτή. Μια από αυτές τις δοκιμασίες είναι και το «Teammate Quiz».

Στο «Teammate Quiz» ο Αντώνης Φώτσης κλήθηκε να απαντήσει σε μια συγκεκριμένη ερώτηση που του τέθηκε από την διοργανώτρια αρχή. Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά «Ποιος από τους συμπαίχτες του κάνει τα καλύτερα πάρτι». Η απάντηση που έδωσε ο Έλληνας άσος ήταν ο Τζέιμς Γκιστ.

Αναλυτικά απάντησε:

«Τα καλύτερα πάρτι πιστεύω τα κάνει ο Τζέιμς Γκιστ. Πολλές φορές μέσα στη σεζόν μας φωνάζει στο σπίτι του για δείπνο ή για να καθίσουμε όλοι μαζί».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.