Ψάχνεται ο Παναθηναϊκός

Σε ένα forum που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός, με το τριφύλλι να έχει το δικό του περίπτερο, δηλώνοντας «παρών» στο κέντρο των μεταγραφικών εξελίξεων.

Ο Κώστας Διαμαντόπουλος θα εκπροσωπήσει  τον Παναθηναϊκό εκ νέου, ενώ μαζί του θα βρίσκονται ακόμα δύο στελέχη των πρασίνων. Οι ιθύνοντες του Αθηναϊκού συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε  επαφή με μάνατζερ και εκπροσώπους ομάδων, έχοντας ως στόχο τόσο την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, αλλά κυρίως την πώληση προκειμένου να υπάρξουν οικονομικοί πόροι.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...