«Ψυχωμένος» Παναθηναϊκός, «έκοψε» πολύτιμους βαθμούς από την ΑΕΚ

Soccer referee raises an orange card while players in green and yellow striped jerseys argue nearby near the goal.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Σέ ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν από το 17ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ερνάντεθ, έδειξαν πάθος και θέληση και «έκοψαν» δύο πολυτίμους βαθμούς από την ΑΕΚ στην προσπάθεια της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

«Ο Μαρινάκης έκλεισε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ»

Η αναμέτρηση

Η πρώτη επίσκεψη του Παναθηναϊκού έγινε στο 3′ με μια στημένη φάση η οποία δεν απείλησε τον Στρακόσια. Η ΑΕΚ απάντησε στο 12‘ με ένα σουτ εντός περιοχής του Περέιρα, με τον Λαφόν να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να παραχωρεί κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά (16′) ο Κοϊτά δοκόμασε με φαόυλ με τη μπάλα να περνά αόυτ. Αμέσως μετά ο Τεττέη σούταρε με τον Στρακόσια να μπλοκάρει, Ένα λεπτό αργότερα (17′) ο Ερνάντεθ αποβλήθηκε για τάκλιν στον Κοϊτά, λίγο εκτός της περιοχής του Λαφόν.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρίν εκτέλεσε, η μπάλα βρήκε στο τείχος, ο Κοϊτά σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να περνά κόρνερ. Στο 26‘ ο Παναθηναϊκός «γέμισε» την περιοχή του Στρακόσια, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Στο 30′ ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά από κόρνερ με τον Λαφόν να λέει ξανά «όχι». Στο 39‘ η μπάλα στρώθηκε στον Κυριακόπουλο μετά την ενέργεια του Τεττεή, ο οποίος πρώτος σούταρε με τον Στρακόσια να διώχνει με τα πόδια.

Στο δεύτερο μέρος και το 52‘ ο Κυριακόπουλος γέμισε με ένα φάουλ χωρίς να απειλήσει. Ένα λεπτό αργότερα (53′) ο Τεττέη σούταρε εκτός περιοχής με τον Στρακόσια να μπλοκάρει. Στο 55‘ ο Λαφόν έκανε μεγάλη επέμβαση σε τετ- α τετ του Βάρκγας. Στο 62 ο Μαρίν σούταρε με τον Λαφόν να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 79‘ ο Ζοάο Μάριο «έπιασε» ένα πολύ καλό σουτ με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να διώχνει εντυπωσιακά. Πέντε λεπτά (84′) αργότερα ο Τσέριν απάντησε με ένα καταπληκτικό σουτ με τον Στρακόσα να διώχνει. Στο 90+2‘ ο Μπακασέτας έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό όταν αστόχησε εξ’ επαφής.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

Παναθηναϊκός (Ρ. Μπενίτεθ):Λαφόν, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Ερνάντεθ, Καλάμπρια, Κυριακόπουλος, Κοντούρης (69′ Μπακασέτας), Τσέριν, Ταμπόρδα (69′ Πελίστρι), Αντίνο (76′ Ζαρουρί), Τεττέη (88′ Πάντοβιτς)

ΑΕΚ (Μ. Νίκολιτς): Στρακόσια, Ρότα, Πήλο (46′ Πενράις), Μουκουντί, Ρέλβας, Μαρίν, Πινέδα(73 Ελίασον), Κοϊτά, Περέιρα (58′ Ζοάο Μάριο), Ζίνι (58′ Γιόβιτς), Βάργκας.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».