«Πυρά» προς την Στουγκάρδη για τον Βλαχοδήμο και τον… Παναθηναϊκό!

  Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η Στουτγκάρδη με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Νιουκάστλ και την «αφέλεια» των Γερμανών να παραχωρήσουν τον Οδυσσέα δωρεάν στον Παναθηναϊκό.

  Η επικείμενη μετακίνηση του διεθνή γκολκίπερ στις «καρακάξες» έφερε στο προσκήνιο την Στουτγκάρδη για και μάλιστα όχι για καλό λόγο όπως αναφέρει και η «Bild»

  Ο λόγος είναι ένας και απλός ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αυτή την στιγμή κοστολογείτε στα 12 εκατομμύρια ευρώ όμως εξαιτίας της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιο του οι Άραβες της Νιουκάστλ θα πρέπει να πληρώσουν 60 εκατομμύρια για να τον κάνουν δικό τους.

  Αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με την απόφαση των Γερμανών να τον παραχωρήσουν στον Παναθηναϊκό χωρίς να εισπράξουν ούτε ένα ευρώ.

  Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το «τριφύλλι» παραχώρησε τον Βλαχοδήμο στους Πορτογάλους με ένα ποσό της τάξης των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ μετα 700.000 χιλιάρικα να πηγαίνουν στην Στουτγκάρδη βάση του ποσοστού μεταπώλησης που είχαν θέσει στο 30%.

  Η Γερμανική εφημερίδα τονίζει χαρακτηριστικά πως ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει ο τρίτος πιο ακριβός τερματοφύλακας στον κόσμο, με την Στουτγκάρδη να μην αποκομίζει τίποτα από την εν’ λόγω μεταγραφή, κάτι που σαφώς μόνο επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »