Ράντονιτς: «Δεν με χαροποιεί ο τρόπος που ήρθε η νίκη»

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Αναυτικά:

«Καλή χρονιά σε όλους. Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ήταν τα πρώτα 30 λεπτά και τα τελευταία 10. Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν καλά αμυντικά και επιθετικά. Πήραμε μεγάλη διαφορά. Τα τελευταία 10 ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Πολλά λάθη. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάναμε στα τελευταία 10 λεπτά. Κερδίσαμε στο τέλος, αλλά ο τρόπος που ήρθε η νίκη δεν με χαροποιεί. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά με την απογοητευτική εικόνα μας στα τελευταία 10 λεπτά ήταν εντελώς διαφορετικό».

Για τα νεκρά διαστήματα: «Στα τελευταία 10 λεπτά είχαμε 9 λάθη. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί κάθε λάθος ήταν εύκολο καλάθι. Έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο. Είναι ξεκάθαρο πως σ Κάποιοι παίκτες έπαιξαν παραπάνω απ’ ότι στο αρχικό πλάνο, όπως ο Ουόλτερς. Έγιναν λάθη στην οργάνωση της επίθεσης, αλλά και αμυντικά εμφανίσαμε προβλήματα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών: «Ακολουθούμε την αγορά. Θα δούμε τι έχει στην αγορά. Θα συζητήσουμε γι αυτό τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να κινηθούμε σωστά με τις μεταγραφές».