Ραντεβού Παναθηναϊκού-Αλ Αΐν για την υπόθεση Μπεργκ

Εντός των ημερών, προγραμματίζεται συνάντηση μεταξύ ανθρώπου του Παναθηναϊκού και της Αλ Αΐν, προκειμένου να διευθετηθεί το οικονομικό ζήτημα στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ. 

Αναλυτικότερα, η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων οφείλει στον Παναθηναϊκό 750.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στη δόση, η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει τα χρωστούμενα της μεταγραφής του Σουηδού.

Όπως είναι προφανές, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ αυτά τα χρήματα, ώστε να λύσει ορισμένα οικονομικά του προβλήματα.

Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται ραντεβού μεταξύ της πλευράς του Παναθηναϊκού και της αντίστοιχης της Αλ Αΐν, διότι η αραβική ομάδα δεν ήταν συνεπής ως προς την εξόφληση του χρέους και αυτό θα οδηγήσει στο ξεκαθάρισμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα χρήματα που πρόκειται να γεμίσουν τα «πράσινα» ταμεία είναι προορισμένα για να διευθετηθούν τα θέματα κάποιων προσφυγών, αλλά και για πιστωτές που θα κρίνουν το ζήτημα της αδειοδότησης.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.