Ραντεβού με τον Παναθηναϊκό ζήτησε ο μάνατζερ του Βιγιαφάνιες!

Ο μάνατζερ του Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται στη χώρα μας, καθώς έχει ζητήσει ραντεβού με την πλευρά του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του πελάτη του.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κρίκους στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ένας παίκτης που προσφέρει πάρα πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο τα νέα που έρχονται από το ρεπορτάζ του τριφυλλιού ίσως και να μην είναι ευχάριστα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του, ζήτησε να συναντηθεί με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο για να συζητήσει για το μέλλον του πελάτη του.

Προς το παρόν ο ακριβής λόγος που έγινε αυτή η κίνηση από τον μάνατζερ του Αργεντινού δεν έχει γίνει γνωστός. Βέβαια οι εξηγήσεις που δίνονται είναι δύο. Αρχικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή ή θα θέλει να συζητήσουν με τον σύλλογο σε γενικό πλαίσιο ή διαφορετικά θα ζητήσει μετεγγραφή από τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο αναμένεται να το μάθουμε όταν οι δύο πλευρές έρθουν σ’ επαφή.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Λούκας Βιγιαφάνιες λήγει το καλοκαίρι του 2019. Φυσικά η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τέτοια που δύσκολα θα επιστρέψει στον «Βίγια» να παραμείνει έως στο τέλος του συμβολαίου του στην ομάδα. Μάλιστα μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος. Οπότε σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...