Ράπτης: «Ήθελα να μείνω – Εδώ είναι το σπίτι μου»!

  Ο Αλέξανδρος Ράπτης τόνισε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

  Γράφτηκαν πολλά, πάρα πολλά. Κάποιοι έγραψαν ότι μένει, κάποιοι ότι φεύγει ενώ άλλοι έγραψαν ότι οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε «ναυάγιο». Ταυτόχρονα κάποιοι έγραψαν όλα τα παραπάνω και κάλυψαν κάθε πιθανό σενάριο, όπως συνηθίζουν, για να «επιβεβαιωθούν» στο τέλος. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

  Ο Αλέξανδρος Ράπτης ήθελε εξαρχής να μείνει στον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν δεδομένο από το πρώτο λεπτό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες. Όμως ποτέ δεν έφτασαν στο ναυάγιο και κάποιες λεπτομέρειες που γράφτηκαν από γνωστά «πράσινα» μέσα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ως συνήθως. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του στο σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

  Ο διεθνής διαγώνιος επισήμανε στο www.pao1908.com:

  «Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »