Ράπτης ο… αντί-Στάροβιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasinoforos.gr ο Αλέξανδρος Ράπτης θα καλύψει το κενό του Σάσα Στάροβιτς στην θέση του διαγώνιου ενόψει του Final 4.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση για τον Σάσα Στάροβιτς, ο οποίος αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ενόψει της τελικής φάσης του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά την δημοσιοποίηση της εν λόγω εξέλιξης δημιουργήθηκε ένα εύλογο ερώτημα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. «Ποιος θα αντικαταστήσει τον Στάροβιτς;».

Στο ρόστερ του «τριφυλλιού» βρίσκονται δύο διαγώνιοι, ο Σέρβος και ο Δημήτρης Παλαιολόγος, ο οποίος δεν έχει αποκομίσει ακόμη τις κατάλληλες εμπειρίες ώστε να μπορεί να ηγηθεί στην κομβική θέση του διαγώνιου. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Αλέξανδρος Ράπτης προορίζεται από τον Έλληνα τεχνικό για να καλύψει το κενό του Σάσα Στάροβιτς, στο Final 4 όπου και θα κριθεί ο πρωταθλητής της φετινής χρονιάς.

Αυτή η κίνηση δεν προκαλεί καμία έκπληξη καθώς ο ταλαντούχος βόλεϊμπολίστας έχει διαπρέψει σ’ αυτή την θέση πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα στη σύντομη καριέρα του. Ο Ράπτης πριν έρθει στον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα Πατρών και με τις εμφανίσεις του «ανάγκασε» τις μεγάλες ομάδες να ρίξουν όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ουκ ολίγες είναι οι φορές όπου ο Ράπτης αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ αγωνιζόμενος στην θέση του διαγώνιου, είτε με την φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών είτε με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Ο νεαρός αθλητής έχει φορέσει το εθνόσημο σε όλα τα κλιμάκια και τις βαθμίδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με μεγάλη επιτυχία.

Την δεδομένη στιγμή φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για αυτήν την θέση σύμφωνα με τα πλάνα που έχει καταστρώσει ο κόουτς Ανδρεόπουλος. Επιπλέον αυτή η κίνηση θα μπορούσε να αποτελέσει και μία μεγάλη έκπληξη για τα επόμενα χρόνια του «τριφυλλιού» στην συγκεκριμένη θέση.