Ράπτης: «Τα όνειρα είναι για να τα κυνηγάς και να τα πετυχαίνεις»

  Ο πολυτιμότερος παίχτης της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, Αλέξανδρος Ράπτης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μαρκάκη, την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την Εθνική ομάδα.

  Αναλυτικά:

  Για τον Δημήτρη Μαρκάκη: «Η αλήθεια είναι ότι κάνει πολύ δουλειά εντός και εκτός γηπέδου και είναι αφανής ήρωας. Βοηθάει πολύ τα καινούργια παιδιά, γιατί όταν ξεκινάς χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγεί και χαίρομαι που στον Παναθηναϊκό την δουλειά αυτή την κάνει ο κόουτς Μαρκάκης. Προετοιμάζει τα νέα παιδιά για την διάδοχη κατάσταση».

  Για το αν ήταν εύκολος ο τίτλος: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας, όμως έπρεπε να το αποδείξουμε στο γήπεδο και αυτό γίνεται μόνο αν είσαι σοβαρός. Εμείς τα καταφέραμε και ίσως να φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Το χάρηκα πολύ που υπερασπιστήκαμε τον τίτλο που πήραμε πέρυσι και ανυπομονώ να πάω να φάω σουβλάκια».

  Για το γεγονός ότι πέρυσι τέτοια εποχή έπαιζε με αντίπαλο τον Ζάιτσεφ: «Υπάρχει μία διαφορά του πέρυσι με το φέτος (γέλια). Δεν θα ξεχάσω ποτέ το περσινό ευρωπαϊκό, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τα όνειρα είναι για να τα κυνηγάς και να τα πετυχαίνεις. Όλοι από κάπου ξεκινάνε. Προσωπικά και με την Ολυμπιάδα Πατρών έτσι ξεκίνησα και ποτέ δεν ξεχνάς που ξεκινάς. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, μακάρι να τον αντιμετωπίσω και πάλι αλλά η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνει (γέλια)».

  Για την αλλαγή θέσης: «Δεν είναι εύκολο, θέλει διατήρηση στο σώμα και ενδυνάμωση. Είναι διαφορετική θέση και ας φαίνεται απ’έξω ότι είναι ίδια η θέση του ακραίου με τον διαγώνιο. Υπάρχουν πολλές διαφορές. Οι προκλήσεις είναι για να τις προσπερνάμε. Η απόφαση ήρθε μετά από μεγάλη σκέψη. Το συζήτησα με τους γονείς μου, με τον μάνατζερ μου, με τον κόουτς Ανδρεόπουλο. Βάλαμε τα πράγματα κάτω και καταλήξαμε να παίξω διαγώνιος και όπως είπα, είναι μία πρόκληση. Προσωπικά αντιδράω με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε πρόκληση και δεν θα το αλλάξω σε καμία περίπτωση. Δεν φοβάμαι καθόλου, είμαι πολύ σίγουρος ότι θα δέσω με την ομάδα».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »