Ραζνάτοβιτς: «Ο Ντόρσεϊ ανήκει στην Γαλατά, μετά θα δούμε τι θα γίνει»

  Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Prasinoforos.gr και του Δημήτρη Δημόπουλου, διαθέτουμε όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να ξέρετε γύρω από την υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ. Τι συμβαίνει με την Γαλατά, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό;

  Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Τζόι Ντόρσεϊ ακούγεται πάρα πολύ τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό. Γενικά με λίγα λόγια ο συγκεκριμένος σέντερ έχει απασχολήσει αρκετά τον τύπο για μια πιθανή μετεγγραφή του σε κάποια ομάδα. Να θυμίσουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στην Γαλατά.

  Το Prasinoforos.gr ωστόσο διαθέτει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο Δημήτρης Δημόπουλος επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίχτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και έμαθε ορισμένες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση. Αρχικά να αναφέρουμε ότι ο Αμερικάνος σέντερ της Γαλατά θέλει να αποχωρήσει από τον Τουρκικό σύλλογο και να ψάξει αλλού την τύχη του.

  Μάλιστα σύμφωνα με τον προπονητή του στην Τούρκικη ομάδα, Εργκίν Αταμάν δημιουργεί πολλά προβλήματα στο σύλλογο. Και αυτό συμβαίνει διότι ο ίδιος ο παίχτης θέλει να φύγει από την Γαλατά και προσπαθεί να το κάνει με κάθε τρόπο. Κι εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι δύο ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αλτικού ψηλού και ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του.

  Σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που προκύπτει ο Τζόι Ντόρσεϊ τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει και αγωνίζεται στην Γαλατά. Από εκεί και έπειτα οι δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δηλαδή, παρακολουθούν τη συγκεκριμένη εξέλιξη και μόνο αν μείνει ελεύθερος ο παίχτης θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση. Σε διαφορετική περίπτωση τότε θα αναζητήσουν άλλες λύσεις. Να αναφέρουμε ότι τον Ολυμπιακό δείχνει να τον ενδιαφέρει περισσότερο ο Ντόρσεϊ, ενώ ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

  Πάντως με βάση τα λεγόμενα του Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο παίχτης αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Τουρκικό σύλλογο και το μόνο που κοιτάζουν αυτή τη στιγμή είναι να φύγει. Όταν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη επιθυμία του, τότε θα κοιτάξουν και τις επόμενες περιπτώσεις ομάδων. Δηλαδή θα κρίνουν τις προτάσεις που ενδεχομένως θα φτάσουν στα χέρια τους και θα μπουν στις ανάλογες συζητήσεις.

  Ο διάλογος μεταξύ του Δημήτρη Δημόπουλου και του Μίσκο Ραζνάτοβιτς:

  Δημήτρης Δημόπουλος: «Καλησπέρα σας κύριε Μίσκο Ραζνάτοβιτς».

  Μίσκο Ραζνάτοβιτς: «Καλησπέρα κι σε εσάς».

  Δημήτρης Δημόπουλος: «Είμαι αθλητικός συντάκτης και θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες για τον Τζόι Ντόρσεϊ, όσον αναφορά τα μετεγγραφικά που ακούγονται».

  Μίσκο Ραζνάτοβιτς: «Πείτε μου».

  Δημήτρης Δημόπουλος: «Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον παίχτη;»

  Μίσκο Ραζνάτοβιτς: «Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού».

  Δημήτρης Δημόπουλος: «Όσον αφορά κάποια άλλη ελληνική ομάδα, δηλαδή τον Ολυμπιακό, υπάρχει κάποια πρόταση;».

  Μίσκο Ραζνάτοβιτς: «Ο παίχτης μου αυτή τη στιγμή ανήκει στην Γαλατά».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »